Kindcentrum De Kei opent feestelijk haar splinternieuwe deuren in Amersfoort Schothorst

Op woensdag 16 november opent Kindcentrum De Kei haar deuren van een gloednieuw, toekomstbestendig en duurzaam gebouw in Amersfoort Schothorst. Kinderen die nu nog op drie tijdelijke locaties opvang en onderwijs krijgen, komen dan weer samen. Het moment is eindelijk daar: één team van onderwijs en opvang op één locatie én onder één dak.
Nieuwbouw

Kindcentrum De Kei betreedt als eerste een nieuw pand als onderdeel van een uniek scholenproject waarin een reeks van vier nieuwe schoolgebouwen worden gebouwd. 19hetAtelier, ABCnova projectmanagement en bouwbedrijf A. Huurdeman BV werken hierin samen aan toekomstbestendige en duurzame schoolgebouwen in Amersfoort Schothorst. 

Kindcentrum

Kindcentrum De Kei kent haar oorsprong in de per 1 augustus 2021 gefuseerde openbare basisscholen De Zevensprong en De Weesboom en is een samenwerkingsverband tussen Ska Kinderopvang en Stichting Meerkring, Primair Onderwijs Amersfoort waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen opgroeien, ontwikkelen, spelen en leren. Het is een plek waar onderwijs en opvang integraal samenwerken. Meer informatie kunt u vinden op www.kindcentrumdekei.nl.

Uitnodiging

De opening wordt feestelijk gevierd op woensdag 16 november op de Abraham Blankaartsingel 67, 3813 PA Amersfoort.
Media
  • de_kei_thumbnail
Kindcentrum De Kei!
Voor ouders die op zoek zijn naar
een school waar elk talent telt!

Contact

Kindcentrum De Kei

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA Amersfoort
Tel: 033-4330695
E-mail: directie.kei@meerkring.nl

Ska Kinderopvang

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA  Amersfoort
Tel: 033-4803953
E-mail: info@ska.nl


Volg ons

Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Kindcentrum De Kei is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en Ska kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs, ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.