Ska en Meerkring onthullen naam nieuw kindcentrum Schothorst: Kindcentrum De Kei

Ska Kinderopvang en Stichting Meerkring, Primair Onderwijs Amersfoort, onthullen met trots de naam van het toekomstige Kindcentrum in Schothorst voor zowel medewerkers, leerlingen als ouders: Kindcentrum De Kei.

De naam De Kei is voortgekomen uit een uitgebreide ideeënstroom. Maar liefst 145 namen zijn de revue gepasseerd. Een jury bestaande uit kinderen en medewerkers sprak haar voorkeur uit, communicatieprofessionals van Ska en Stichting Meerkring gaven hun advies en het kindcentrum-ontwikkelteam kwam vervolgens unaniem tot de naam: Kindcentrum De Kei. De naam past bij de geschiedenis van de stad Amersfoort: de Amersfoortse Kei is een grote zwerfsteen in Amersfoort, waaraan de stad de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken.

Voor meer informatie over Ska Kinderopvang ga naar www.ska.nl.Media
  • de_kei_thumbnail
Kindcentrum De Kei!
Voor ouders die op zoek zijn naar
een school waar elk talent telt!

Contact

Kindcentrum De Kei

Hoofdlocatie Onderwijs
Koning Karelpad 2
3813 HC Amersfoort
0334330695
directie.kei@meerkring.nl

Hoofdlocatie Opvang
Klein Klaasjesstraat 1
3813 MX Amersfoort
0334803953
info@ska.nl

Volg ons

Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Kindcentrum De Kei is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en Ska kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs, ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.