Rijke Schooldag

Rijke Schooldag van start op ons Kindcentrum

Amersfoort is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur een Wetenschap benoemd tot een van de voorlopers voor de ‘Rijke Schooldag’. Tijdens een Rijke Schooldag zijn er voor kinderen en jongeren extra activiteiten om zich te ontwikkelen.

Onze overheid en ook de gemeente Amersfoort vinden de plannen voor zo'n Rijke Schooldag belangrijk om de kansengelijkheid onder de kinderen op school en in hun omgeving te vergroten.

Er worden na schooltijd allerlei mooie lessen aangeboden waar de kinderen gratis aan mee kunnen doen. Zo kunnen kinderen hun talenten verder ontwikkelen en ontdekken. Bij ons op de Kei richten we ons vooral op vakken die te maken hebben met Kunst en Cultuur, dat sluit prachtig aan bij het profiel van ons Kindcentrum.

Zo zullen we lessen (workshops) in muziek, dans, handvaardigheid en Wetenschap en Techniek gaan aanbieden. De lessen worden gegeven door vakleerkrachten en dus niet door leerkrachten van de Kei.

 

 

Media
  • Rijke schooldag
Kindcentrum De Kei!
Voor ouders die op zoek zijn naar
een school waar elk talent telt!

Contact

Kindcentrum De Kei

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA Amersfoort
Tel: 033-4330695
E-mail: directie.kei@meerkring.nl

Ska Kinderopvang

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA  Amersfoort
Tel: 033-4803953
E-mail: info@ska.nl


Volg ons

Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Kindcentrum De Kei is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en Ska kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs, ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.