De PR8-klas

De PR8-klas

Half april zijn 4 kinderen van de Kei geslaagd voor de Pr8-klas. Deze klas is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die naar verwachting uitstromen naar vmbo-basiskader en soms moeite hebben met het bijbenen van veelal leervakken, maar tegelijkertijd een groter praktisch inzicht hebben dan hun leeftijdsgenoten. Het doel van de PR8-klas is om hun talent te zien, aan te boren en verder te ontwikkelen door praktisch aan de slag te gaan. Zodoende wordt er gewerkt aan hun gevoel van competentie (Ik kan het) en daardoor krijgen ze zelfvertrouwen.

Daarnaast helpt de pr8-klas leerlingen in een soepele overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.

De Pr8-klas is een samenwerking tussen Meerkring en het Element en geeft deze praktische talenten de kans om wekelijks van passend onderwijs te genieten. Tijdens de Pr8-klas krijgen de leerlingen van vakdocenten van het Element op het gebied van Techniek, Beeldende Vorming, Muziek, Gym, Zorg & Welzijn, Diensten & Producten en Horeca, Bakkerij en Recreatie.

Media
  • Pr8klas
Kindcentrum De Kei!
Voor ouders die op zoek zijn naar
een school waar elk talent telt!

Contact

Kindcentrum De Kei

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA Amersfoort
Tel: 033-4330695
E-mail: directie.kei@meerkring.nl

Ska Kinderopvang

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA  Amersfoort
Tel: 033-4803953
E-mail: info@ska.nl


Volg ons

Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Kindcentrum De Kei is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en Ska kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs, ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.