Diensten

Ska heeft een breed aanbod: kinderdagverblijf (kdv), speelleergroepen (peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'), bso en voorschoolse opvang. Met onze diensten sluiten we aan bij de wensen van ouders: betaalbare opvang in de buurt, goede kwaliteit en aansluiting van de openingstijden bij de werktijden.

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken. Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal ‘nieuwe stijl’. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten… Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden
Op de speelleergroep werken wij met vaste combinaties van ochtenden: maandag/woensdag en dinsdag/donderdag. De openingstijd is van 08:30 tot 12:30 uur, inclusief lunch.

Buitenschoolse opvang (Bso)

Yes, klaar met school en eindelijk zelf kiezen wat je leuk vindt om te doen! Dat is ons uitgangspunt op de buitenschoolse opvang. We beginnen de middag met wat drinken en een gezonde snack, daarna gaan we spelen. Een eigen aflevering van StukTV maken, een modeshow organiseren, buiten de grootste hut bouwen of rustig een boekje lezen. Bij Ska Kinderopvang bepalen kinderen zelf hoe de middag eruitziet.Kinderen bepalen het op de bso!
Op de bso maken kinderen vriendjes en vriendinnetjes voor het leven. De ene dag samen de keuken in om een gezonde courgettesoep te maken en de andere dag de snelste knikkerbaan bouwen. We merken dat kinderen aandachtiger bezig zijn als zij zelf een activiteit uitkiezen.

We vragen kinderen wat ze willen doen maar bieden daarnaast ook toffe activiteiten aan. Hierdoor maken ze kennis met techniek, cultuur, kunst en de natuur. Hoe leuk is dat!

Voor meer informatie zie: https://www.ska.nl/locaties/de-kei/
Kindcentrum De Kei!
Voor ouders die op zoek zijn naar
een school waar elk talent telt!

Contact

Kindcentrum De Kei

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA Amersfoort
Tel: 033-4330695
E-mail: directie.kei@meerkring.nl

Ska Kinderopvang

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA  Amersfoort
Tel: 033-4803953
E-mail: info@ska.nl


Volg ons

Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Kindcentrum De Kei is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en Ska kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs, ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.