Pebbles Day for Change

Kindcentrum De Kei heeft met de plusklas Pebbles woensdag 3 juli de eerste plaats in de nationale verkiezing Day for Changemakers 2024 gewonnen!!

De groepen 4 tot en met 8 hebben met het gekregen microkrediet in december verschillende bedrijfjes opgestart. Deze bedrijfjes verkochten hun goederen op de, door de kinderen zelf georganiseerde, kerstmarkt.

De jury beoordeelde de inzendingen op: duurzaamheid, winst en ondernemende vaardigheden (creativiteit, originaliteit, initiatief, samenwerking en doorzettingsvermogen).

Afgelopen woensdag is de prijs uitgereikt aan de kinderen van Pebbles op de Kei. Wij zijn supertrots!

De opbrengst van onze kerstmarkt is gegaan naar Hope for Relief, een lokale organisatie in Malawi. Het doel van deze organisatie is de positie van vrouwen, meisjes en jongeren te verbeteren op het gebied van gezondheid en onderwijs.

 

 

 

Media
  • P day
Kindcentrum De Kei!
Voor ouders die op zoek zijn naar
een school waar elk talent telt!

Contact

Kindcentrum De Kei

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA Amersfoort
Tel: 033-4330695
E-mail: directie.kei@meerkring.nl

Ska Kinderopvang

Abraham Blankaartsingel 67
3813PA  Amersfoort
Tel: 033-4803953
E-mail: info@ska.nl


Volg ons

Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Kindcentrum De Kei is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en Ska kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs, ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.